Adobe Photoshop Portable CS6

  • Ofer
  • Imi place
  • reclamațiе
Adobe Photoshop este probabil cea mai cunoscută aplicație de editare foto până în prezent. Aplicația are un astfel de impact încât a fost introdus un nou termen pentru fotografiile editate și anume Photoshopped . Adobe Photoshop Portable CS6 este o aplicație care poate fi utilizată pe mai multe sisteme, deoarece este instalată pe unitatea USB. Versiunea CS6 a adus mai multă magie în editarea imaginilor. Are un motor grafic Mercury care vă va permite să nu lucrați foarte repede. Acum vă puteți retușa fotografiile cu mai multă precizie și acuratețe.Adobe Photoshop Portable CS6 are o interfață complet renovată și a devenit mai întunecată decât înainte. În afară de aceste îmbunătățiri cosmetice, există câteva modificări funcționale, precum și decuparea a devenit mai ușoară. Funcționalitatea de conștientizare a conținutului a fost îmbunătățită foarte mult și există o nouă caracteristică cunoscută sub numele de Mutare în cunoștință de conținut, care va umple golul porțiunii în mod foarte inteligent atunci când veți muta o porțiune a imaginii dvs. în altă poziție. Au fost introduse noi opțiuni de estompare care vă vor permite să setați adâncimea estomparii și să selectați porțiunea exactă a imaginii pe care doriți să o dezvoltați.
La instalarea software-ului poate fi alesă limba română sau rusa. Acest produs îl poate cumpăra oricine care computer sau notebook cu sistemul de operare Windows 7/8/10.
Garantie software 12 luni. Utilizare pe viață. Putem aranja instalarea. Ca recompensă pentru achiziția dvs., veți primi LibreOffice gratuit.
Preț: 100 MDL
Contacte: +373 68136870