CorelCAD 2018

  • Ofer
  • Imi place
  • reclamațiе
CorelCAD 2018 este o soluție software CAD practică care vă permite să deschideți și să editați documente DWG și să creați modele 2D și 3D cu precizie și detalii.
Această aplicație este folosită de programatori și ingineri din întreaga lume pentru a proiecta orice, de la mașini, circuite electrice, până la clădiri. Caracteristicile produsului. CorelCAD 2018 este considerată a fi una dintre cele mai profesionale soluții care va fi dedicată domeniului CAD, datorită numărului mare de caracteristici și funcții. Puteți controla camera cu un mouse și o tastatură, deși puteți adăuga o tabletă de desen și apoi o puteți folosi pentru a reda modele precise. Pe lângă opțiunile de pan, zoom și pan, puteți, de asemenea, să ajustați complet perspectiva și să vizualizați modelul dintr-un unghi diferit. Puteți începe designul de la zero și puteți crea un document nou și adăugați singur prima linie. Desenele finite pot fi modificate și dacă doriți să rearanjați elementele sau să le modificați atributele. Una peste alta, CorelCAD 2018 este o aplicație foarte utilă, care vă permite să deschideți și să editați cu precizie documente DWG, precum și să creați modele 2D și 3D.
O soluție software CAD ușor de utilizat, care vă permite să deschideți și să editați documente DWG și să creați modele 2D și 3D cu precizie și detalii.
Este folosit de programatori și ingineri din întreaga lume pentru a proiecta orice, de la mașini, circuite electrice și clădiri.
Datorită numărului mare de caracteristici și funcții, este considerată una dintre cele mai profesionale soluții care pot funcționa în domeniul CAD.
Puteți controla camera cu un mouse și o tastatură, deși puteți adăuga o tabletă de desen și apoi o puteți folosi pentru a reda modele precise.

Garantie software 12 luni. Utilizare pe viață. Putem aranja instalarea. Ca recompensă pentru achiziția dvs., veți primi LibreOffice gratuit.
Preț: 109 MDL
Contacte: +373 68136870