CrystalMaker 2023

  • Ofer
  • Imi place
  • reclamațiе
Soft la mîna a doua. Limba engleză. Timp de folosință nelimitat. CrystalMaker 2023 este o aplicație puternică și rentabilă în domeniul chimiei, care poate fi utilizată pentru a crea și proiecta, precum și pentru a vizualiza cristale și molecule de înaltă rezoluție în 3D. Este o suită completă și completă care oferă toate instrumentele și funcțiile de bază pentru a genera modele virtuale, molecule și cristale. Este o aplicație la îndemână pentru chimiștii profesioniști, care le permite să înțeleagă structura și să combine acuratețea științifică și randarea avansată pentru a genera grafică și animații. CrystalMaker 2023 este un instrument la îndemână pentru experți și pasionați de chimie, care le permite să observe și să analizeze structura moleculară a diferitelor materiale și compuși vizual și complet interactiv. De asemenea, permite utilizatorilor să mute cu ușurință atomii și cristalele, să ascundă atomii, să le ștergă sau să le detașeze dintr-o structură. De asemenea, permite chimiștilor să repare secțiuni moleculare, să analizeze îndeaproape suprafețele și să investigheze structurile interne. De asemenea, vă permite să salvați animațiile produse sub formă de fișiere video de înaltă calitate și să le furnizați studenților. Programul oferă vedere stereo 3D avansată, adâncimea câmpului, permițându-vă astfel să obțineți o imagine de ansamblu asupra modelului din diferite aspecte. De asemenea, are capacitatea de a produce imagini de înaltă rezoluție și le puteți imprima cu ușurință pe diferite dimensiuni de hârtie. În întregime, CrystalMaker 2023 este un program impresionant pentru construirea, afișarea și manipularea tuturor tipurilor de structuri cristaline și moleculare.
Caracteristici CrystalMaker 2023
Vă permite să creați și să proiectați, precum și să vizualizați cristale și molecule de înaltă rezoluție în 3D.
Oferă toate instrumentele și funcțiile de bază pentru a genera modele virtuale, molecule și cristale. Permite utilizatorilor să înțeleagă structura și să combine acuratețea științifică și randarea avansată pentru a genera grafică și animații.
Permite utilizatorilor să observe și să analizeze structura moleculară a diferitelor materiale și compuși vizual și complet interactiv.
Permite utilizatorilor să mute cu ușurință atomii și cristalele, să ascundă atomii, să le ștergă sau să le detașeze dintr-o structură.
Cerințe de sistem pentru CrystalMaker 2023
Sistem de operare: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
RAM: 1 GB
Hard disk: 500 MB
Procesor: procesor Intel Dual Core sau superior

Garantie software 12 luni. Utilizare pe viață. Putem aranja instalarea. Ca recompensă pentru achiziția dvs., veți primi LibreOffice gratuit.
Preț: 140 MDL
Contacte: +373 68136870