CUMPARAM (DATORII) CREANTE DE ORICE FEL

  • Caut
  • Imi place
  • reclamațiе
CUMPARAM CREANŢE EXTREM DE DIFICIL DE ÎNCASATA / RECUPERAT, CREANTE PRESCRISE, DEBITORI PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE

I. Cumparam urmatoarele categorii de creanţe:
1. Creanţe neprescrise, dificil de încasat, afectate de urmatoarele dificultaţi la încasare: debitorii nu pot fi gasiţi, documentele justificative sunt insuficiente, debitorul contesta creanţa,etc;
2. Creanţe neprescrise, extrem de dificil de încasat, sunt acele creanţe pentru care ati avut si nu mai aveti sau nu aveţi nici un act justificativ, sau aveţi acte care nu sunt in totalitate explicite pentru creanta dumneavoastra;
3. Creanţe asupra unor debitori aflaţi în insolvenţa sau faliment, inclusiv creanţele accesorii şi subsidiare bugetare, de restituire a impozitelor şi taxelor de la buget.
4.Creanţe prescrise, cu vechimea cuprinsa între 1 - 20 ani, pentru care a fost invocata şi opusa de catre debitor prescripţia extinctiva sau nu.
II. Modalitatea de plata:
După un studiu complex şi gratuit de solvabilitate a debitorului şi o evaluare a eforturilor şi implicaţiilor necesare, vă întocmim oferta financiară propriu-zisă, pentru creanţele achiziţionate, în funcţie de vechime, dificultate, cuantum, oferta variază.

AVEŢI POSIBILITATEA SA OPTAŢI PENTRU UNA DINTRE URMATOARELE OFERTE:
1. La incheierea contractului: 2% - 15% din valoarea nominala a creanţei dumneavoastra, preţ, care se structureaza în funcţie de mai mulţi factori:
a) suma, cuantumul creanţei;
b) situaţia debitorului;
c) vechimea creanţei;
d) debitorul şi solvabilitatea acesuia;
e) documentele justificative şi temeinicia acestora;

III. De reţinut:
Activitatea descrisa se manifesta şi se caracterizeaza printr-o activitate profesionala cu caracter permanent. Cumparam creanţe, si suntem dispuşi sa achiziţionam creanţele dumneavoastra ori de câte ori va veţi manifesta interesul de a le înstrăina, daca ajungem la un acord de voinţa.

Totul despre afaceri

Cumpărare afacere
Preț: 1 000 000 €
Regiunea: mun. București, Romania
Contacte: +40 769897827