Vopsea Lavabila Practica de Interior NEOMATT PLUS

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Vopseaua Lavabila Practica de Interior NEOMATT PLUS este un produs de dispersie hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, aditivi specifici si fileri, pentru finisarea suprafetelor interioare, cu grad de alb ridicat, aderenta buna la suport si aspect mat. Desi ieftin, in conditiile unei corecte pregatiri a suportului, acest tip de vopsea asigura o acoperire foarte buna, cu randament mare si pelicula ireprosabila. Este foarte usor de aplicat si se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata ulterior cu paste de colorare.
Caracteristici principale:
     - Aderenta buna la suport;
     - Putere buna de acoperire;
     - Grad de alb ridicat;
     - Aspect mat;
     - Timp de uscare redus;
     - Aplicare si intretinere usoara;
     - Lavabilitate;
     - Colorare in orice nuanta;
     - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.
Domenii de Utilizare:
    Vopseaua Lavabila Practica de Interior NEOMATT PLUS este folosita pentru protejarea si finisarea suprafetelor interioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri.
     Acest tip de vopsea lavabila, nu este indicata pentru zonele expuse direct murdaririi in exces, prafului, grasimilor sau aburului, nici pentru zone cu umezeala excesiva. Este recomandata pentru spatiile de circulatie si expunere medie, atat la cladirile civile cat si la cele industriale.
     Se foloseste ca strat final in vederea acoperirii urmatoarelor tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
     Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate cu  Sanitizant Forte EMEX., si se vor acoperi cu Amorsa Economica Neomatt Eco.
     Pentru realizarea unei zugraveli superioare, la aplicare se recomanda folosirea prealabila a Grundului de Egalizare si Umplere Pori EMEX.
     In mod obligatoriu, inainte de aplicarea vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa Antimucegai EMEX.


Preț: 74 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552