Vopsea Lavabila Economica de Interior NEOMATT

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Vopseaua Lavabila Economica de Interior NEOMATT este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, aditivi si fileri, pentru finisarea suprafetelor interioare, cu grad de alb ridicat, aderenta buna la suport si aspect mat. Acest tip de vopsea devine complet opac doar la cateva minute dupa aplicare si asigura o acoperire foarte buna, in conditiile unei corecte pregatiri a suportului. Desi foarte ieftin, produsul este eficient si usor de folosit. Produsul are posibilitati de colorare limitate la nuantele de baza ale cartelei de culori NCS.
Caracteristici principale:
     - Aderenta buna la suport;
     - Putere buna de intindere;
     - Grad de alb ridicat;
     - Aplicare si intretinere usoara;
     - Aspect mat;
     - Lavabilitate limitata;
     - Colorare in nuante de baza;
     - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.
     - Caracter nepoluant.
Domenii de Utilizare:
    Vopseaua Lavabila Economica de Interior NEOMATT este folosita pentru protejarea si finisarea suprafetelor interioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri.
     Acest tip de vopsea lavabila, nu este indicata pentru zonele expuse direct murdaririi in exces, prafului, grasimilor sau aburului, nici pentru zone cu umezeala excesiva. Este recomandata pentru spatiile de circulatie si expunere medie, atat la cladirile civile cat si la cele industriale.
     Se foloseste ca strat final in vederea acoperirii urmatoarelor tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
     La aplicare este recomandata folosirea prealabila a Grundului de Egalizare si Umplere Pori EMEX. Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate in prealabil cu  Sanitizant Forte EMEX
     Inainte de aplicarea vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX, Amorsa Antimucegai EMEX sau Amorsa Economica Neomatt Eco.


Preț: 48 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552