Grund Alchidic Anticoroziv EMEX

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Grundul Anticoroziv Alchidic EMEX este un produs monocomponent, industrial, pe baza de rasina alchidica, pasta de bronz - aluminiu, solventi organici, pigmenti, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice supraterane, exploatate in medii de agresivitate medie, atat la interior cat si la exterior. Are o buna aderenta si rezistenta. Poate fi colorat in nuante caracteristice: rosu, gri, galben, negru.
Caracteristici principale:
    - Aderenta ridicata la suport;
    - Putere mare de acoperire;
    - Aplicare usoara;
    - Etalare foarte buna;
    - Duritate buna;
    - Aspect mat;
    - Rezistenta buna la intemperii;
    - Rezistenta buna la imbatranire;
    - Culori caracteristice.
Domenii de Utilizare:
    Grundul Anticoroziv Alchidic EMEX este destinat utilizarii industriale in vederea protejarii suprafetelor metalice interioare sau exterioare.
     Grundul Anticoroziv EMEX se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile.
     Se recomanda aplicarea prealabila a unui decapant Emex CM CLEANER , sau decapant ecologic EMEX PC ECO , urmata de curatare mecanica.
     In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va folosi Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.
     Produsul este recomandat pentru suprafete din otel si metal: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.
     Grundul se poate aplica prin pensulare, pulverizare sau roluire. Diluarea se va face cu Diluant Alchidic EMEX .
     Acest tip de grund poate fi folosit cu in sistem cu oricare dintre vopselele decorative pe baza de rasini alchidice grase ca: Email Alchidic Premium EMEX GOLD , Email Extracolor EMEX sau Vopsea Satinata EMCOLOR , s.a.
     Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
     Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.


Preț: 8 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552