Decapant Vopsea Adeziv EMEX CM CLEANER

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Pasta Decapanta EMEX CM CLEANER este un produs de utilizare profesionala, de mare eficacitate, ce are in compozitie solventi oxigenati, solventi organici, alcooli si compusi tensioactivi. Este folosit pentru decapare, sau curatare de vopsea veche de pe lemn, metal, sau alte suporturi. Este intrebuintat cu succes si pentru indepartarea de vopsele lavabile, solutii de lipire sau chiar vopsele bicomponente.
    Produsul actioneaza rapid, penetreaza in profunzime si permite desprinderea completa a peliculei. Nu are miros puternic.
    Pentru intarzierea evaporii si posibilitatea aplicarii pe suprafete verticale, acest decapant pentru vopsea veche este prezentat sub forma de gel.
Caracteristici principale:
    - Aplicare usoara;
    - Randament bun de curatare;
    - Nu ataca materiale plastice;
    - Actioneaza foarte rapid;
    - Elimina necesitatea sablarii;
    - Indeparteaza contaminanti dificili;
    - Indeparteaza eficient adezivi sintetici;
    - Indeparteaza straturi vechi si groase de vopsea;
    - Indeparteaza eficient adezivi sintetici.
Domenii de Utilizare:
    Pasta Decapanta EMEX CM CLEANER - decapant de mare eficienta pentru vopsea de lemn sau metal, special destinat inlaturarii de vopsea veche, email, adeziv sau contaminanti generali ca grasimi sau urme de rasini sintetice.
     Avand o actiune intensa, chiar si fata de vopselele bicomponente, este utilizat atat pe o mare diversitate de suporturi, cat si la curatarea unor contaminanti mai rari. Este necesara in prealabil efectuarea de teste.
     Dintre cele mai intalnite forme de contaminanti, pentru care aceasta pasta decapanta este recomandata, am putea enumera: vopsea, lac, grund sau email alchidic, vopsea acrilica (inclusiv vopsea lavabila), tencuieli sintetice, vopsele alchidice modificate, nitrocelulozice, adezivi, produse pe baza de rasini sintetice, vopsele bicomponente si alte produse similare celor enuntate.
     La aplicare, acest decapant pentru vopsea de lemn sau metal va fi folosit ca atare. Nu se recomanda sub nici o forma diluarea acesteia, decat in situatii speciale, si numai la indicatiile producatorului.
     Dupa aparitia efectului de gonflare (cca. 10 - 30 minute), stratul de vopsea (adeziv, etc.) se va indeparta cu apa sub presiune, sau cu spaclul.


Preț: 24 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552