Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX este un produs profesional pe baza de rasini acrilice si siliconice, aditivi specifici si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final striat, mat. Are o aderenta exceptionala, rezistenta foarte mare si nu permite murdariei sa adere la suport. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare.

Caracteristici principale:
    - Aderenta excelenta la suport;
    - Aplicare si intretinere usoara;
    - Protectie la murdarire;
    - Buna lavabilitate;
    - Rezistenta mare la UV;
    - Rezistenta buna la zgariere;
    - Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
    - Rezistenta mare la factori de mediu;
    - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.
Domenii de Utilizare:
    Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, dar si o protectie superioara a suprafetei.
     Acest tip de tencuiala este superior ca performante aproape tuturor celorlalte tipuri, indeosebi prin faptul ca are o elasticitate deosebita, fiind recomandata pentru cladirile noi, care inca lucreaza, dar si prin rezistenta exceptionala la murdarire, sau la alti factori de expunere (intemperii, UV, etc.). Contine deasemeni hidrofobizanti ce nu permit patrunderea apei in suport.
     Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.
     Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare Siliconic pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei acestei tencuieli la suport.
     In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX.
     Deasemeni se va aplica un prim strat de Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior EMEX, ca strat de fond.


Preț: 162 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552