Vopsea Texturata Decorativa EMEX

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Vopseaua Decorativa Texturata EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri acrilici, pigmenti rezistenti la UV si aditivi specifici, destinat acoperirii decorative superioare, cu diferite efecte (ex: calcio vecchio), a zidariilor interioare sau exterioare. Texturarea se face cu trafalet din burete cu diverse modele (granulat, striat, etc.). Produsul contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare.

Caracteristici principale:
    - Aderenta superioara la suport;
    - Aplicare si intretinere usoara;
    - Putere mare de acoperire;
    - Buna lavabilitate;
    - Rezistenta mare la UV;
    - Rezistenta la intemperii;
    - Rezistenta buna la zgariere;
    - Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
    - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.
Domenii de Utilizare:
    Vopseaua Decorativa Texturata EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor interioare sau exterioare, noi sau vechi, ale cladirilor, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, dar si o protectie superioara a suprafetei.
     Acest produs este la limita dintre o vopsea si o tencuiala, avand densitate mare si adaos de particule de cuart cu dimensiuni intre 0,3 si 1 mm, in functie de aplicatie. Se aplica la fel ca si tencuiala, cu fierul de glet, dar efectele se obtin prin roluirea cu trafaleti cu modele.
     Desi, in general, ca substrat sunt recomandate tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.
     Atat la interior cat si la exteior,suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora, pentru marirea aderentei.
     In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX.
     Se recomanda aplicarea unui strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, sau Vopsea Superlavabila de Interior EMEX, ca strat de fond, inainte de intinderea vopselei decorative texturate.


Preț: 172 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552