Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Vopseaua Clorcauciuc EMEX este un produs monocomponent, profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat (tip Clortex, Pergut, Alopren), pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici. Produsul, foarte rezistent atat la apa cat si la frecare, are ca destinatie principala utilizarea pentru acoperirea interioara a piscinelor sau a bazinelor din beton, dar si a suprafetelor din metal, beton sau lemn, fie pentru protejare, fie doar pentru marcare. Vopseaua Clorcauciuc EMEX poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:
    - Aplicare usoara;
    - Etalare de exceptie;
    - Duritate buna;
    - Flexibilitate mare;
    - Durabilitate mare;
    - Orice culoare RAL;
    - Putere mare de acoperire;
    - Recomandata pentru piscine;
    - Rezistenta mare la intemperii factori chimici, frecare.
Domenii de Utilizare:
    Vopseaua Clorcauciuc EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din beton, metal sau lemn, noi, sau care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Recomandata in special pentru piscine.
     Este folosita cu rezultate foarte bune pe orice suprafata ce necesita o protectie intensa fata de factori diversi, de la intemperii pana la expunere in medii chimic agresive. Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetei se recomanda curatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Clorcauciuc Anticoroziv EMEX, sau Grund de Impregnare Clorcauciuc EMEX pentru suprafete nemetalice. Nu se recomanda pentru tabla zincata.
     Produsul este recomandat pentru: - suprafete din otel, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, alte suprafete metalice ce necesita o protectie superioara, elemente de caroserie auto sau utilaje, piese sau compartimente de nave; - piscine sau bazine din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip; - OSB, placaj, panel, panza, carton, azbociment, orice suprafata din lemn, corect pregatita.
     Vopseaua clorcauciuc se poate aplica prin pensulare, pulverizare sau roluire. Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX.


Preț: 23 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552