LAC POLIURETANIC PROTECTIE UV EMEX UV SHIELD

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Lacul Poliuretanic de Protectie EMEX UV SHIELD este un alt produs bicomponent, profesional, care, desi este destinat cu precadere supralacuirii Vopselei Poliuretanice pentru Yachturi “Emex”, pentru asigurarea unei protectii cat mai ridicate impotriva radiatiilor solare si, mai ales, a celor UV, este folosit pe o multitudine de suporturi, cu rezultate excelente.
    Functionarea acestui lac, se bazeaza, ca si in cazul tuturor celorlalte produse poliuretanice, pe amestecul realizat din combinarea celor doi compusi.
Caracteristici principale:
    - Aderenta mare la suport;
    - Excelent protector UV;
    - Transparenta si claritate;
    - Luciu superior;
    - Duritate mare;
    - Rezistenta mare la uzura;
    - Rezistenta la variatii de temperatura;
    - Rezistenta la factori chimici, medii alcaline, hidrocarburi, etc.;
    - Rezistenta la intemperii, umiditate, mediu salin.
Domenii de Utilizare:
    Lacul Poliuretanic de Protectie EMEX UV SHIELD este folosit, in special, pentru finisarea si protectia prin supralacuire a vopselelor poliuretanice, folosite la protectia structurilor ambarcatiunilor din materiale ca otel, lemn sau fibra de sticla, dar are multe alte utilizari in aplicari decorative.
     Astfel, acesta se poate utiliza, ca strat final, in sisteme de protectie a suprafetelor de otel, beton, mozaic, gresie, faianta, marmura, pardoseli epoxidice sau poliuretanice, alte suprafete ce necesita protectie superioara.
     Ca zone de aplicabilitate, acesta se preteaza la aplicatii atat de interior, cat si de exterior, spatii exploatate in medii expuse factorilor agresivi ca umiditate in exces, trafic intens, agenti chimici, etc.
     In toate cazurile in care suprafata de lacuit are o protectie in stare buna, se vor face teste de compatibilitate, dupa care, in functie de necesitati, fie se vor indeparta straturile anterioare in totalitate (in cazul in care nu exista compatibilitate), prin slefuire, sablare, decapare cu Pasta pentru Decapare“Emex PC ECO“ , sau alta metoda acceptata, fie se vor slefui cu panza abraziva fina, si se vor desprafui, daca exista o buna compatibilitate.
     Numarul recomandat de straturi de lac este de minim 3 in cazul suporturilor din lemn sau fibra de sticla, si de minim 2 in cazul suporturilor metalice ori din beton elicopterizat, la fel ca si in cazul supralacuirii vopselelor si pardoselilor epoxidice sau poliuretanice.


Preț: 52 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552