INTARITOR POLIURETANIC EMEX 75-HMX

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Intaritorul Poliuretanic EMEX 75-HMX este, din punct de vedere chimic, un poliizocianat alifatic, cu 75% solide, in amestec de metoxipropanol acetat si xilen (in parti egale).
    Se utilizeaza doar la sistemele poliuretanice solventate, in vederea realizarii parametrilor tehnici, prin amestecarea celor doua componente:
    - Baza poliuretanica, realizata din rasini poliolice solventate, cum ar fi lacul poliuretanic. In cazul in care produsul final este un email, vopsea sau grund, baza va contine si adaosuri de pigmenti, aditivi specifici si solventi organici.
    - Intaritorul de tip “poliizocianat alifatic”, care este utilizat in scopul polimerizarii amestecului.
Caracteristici principale:
    - Mareste aderenta la beton;
    - Mareste gradul de luciu;
    - Creste rezistenta la uzura;
    - Creste rezistenta mecanica;
    - Creste rezistenta la spalare;
    - Creste rezistenta la zgariere;
    - Creste rezistenta chimica;
    - Asigura o duritate mare;
    - Mareste protectia la coroziune.
Domenii de Utilizare:
     Intaritorul Poliuretanic EMEX 75-HMX este folosit ca agent de polimerizare doar pentru produse poliuretanice solventate, din gama “Emex”, ca: Lacuri poliuretanice, Emailuri si vopsele poliuretanice, Grunduri si amorse poliuretanice.
     Utilizarea intaritorului este direct coroborata cu baza amestecului, asigurand performante ridicate de sistem. Suporturile pentru care este utilizat sunt cele ale produsului final, dar mentionam: beton, structuri metalice, instalatii folosite in industria alimentara, chimica, farmaceutica, de prelucrare a titeiului, industria hartiei, de armament, dar si in multe alte zone unde este solicitata o rezistenta ridicata la factori chimici, mecanici, sau medii agresive (factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic, etc.), ori conditii speciale de igiena (laboratoare medicale, farmacii servicii de alimentatie publica, etc.).
     Intaritorul Poliuretanic EMEX 75-HMX este folosit in sistemele poliuretanice agrementate sanitar, ce se aplica pentru protectie sanitara in zone ca: spitale, laboratoare, farmacii, restaurante, cantine, etc., potrivit cerintelor de igiena la nivel european.
     Rapoartele de amestecare sunt prezentate in documentatia fiecarui produs in parte, ele diferind in functie de tipul de sistem, temperatura si conditiile de aplicare, cat si de tipul de material din care este alcatuit suportul. Aceste rapoarte sunt gravimetrice, deci va fi absolut necesara cantarirea componentilor. Dozarea volumetrica prezinta riscul aparitiei de erori semnificative, datorita diferentelor de densitate existente intre loturi.
     Acest intaritor este recomandat atat pentru suprafete interioare, cat si pentru cele exterioare, unde prezinta o foarte buna rezistenta la intemperii sau lumina.


Preț: 42 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552