Membrana Poliuretanica Hidroizolanta EMEX

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Membrana Poliuretanica Hidroizolanta Expandata EMEX este un produs profesional, pe baza de polioli acrilici, pigmenti si aditivi specifici, ce utilizeaza ca intaritor poliizocianati, cu adaos de materiale dure de gonflare. Este un tip de pardoseala turnata, expandabila prin impact, ideala pentru utilizare la exterior in vederea hidroizolarii pe termen foarte lung, in conditii de trafic intens sau expunere la socuri mecanice. Membrana Impermeabilizanta EMEX poate fi colorata intr-o gama variata de culori RAL.
Caracteristici principale:
   - Produs hidroizolant;
   - Aderenta mare la suport;
   - Duritate mare;
   - Durabilitate;
   - Rezistenta la socuri mecanice;
   - Rezistenta deosebita infiltratii;
   - Putere de acoperire foarte buna;
   - Rezistenta excelenta la uzura;
   - Rezistenta superioara la UV.
Domenii de Utilizare:
    Membrana Poliuretanica Hidroizolanta Expandata EMEX este destinata utilizarii profesionale, in special la exterior, in vederea hidroizolarii pe termen foarte lung a suprafetelor din beton sau materiale compozite de baza minerala, supuse condittilor de trafic intens sau socuri mecanice.
     Este folosita cu rezultate remarcabile pe orice alte suprafete ce necesita o buna hdroizolatie si protectie impotriva infiltratiilor, dar si pentru cele ce solicita o prezentare si un aspect deosebit, cat si protectie la trafic intens.
     Membrana Poliuretanica Hidroizolanta este agrementata sanitar si este recomandata si pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor normelor europene.
     Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor este necesara curatirea mecanica pentru inlaturarea oricaror pete sau urme de contaminanti, in special a grasimilor, si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic EMEX. Aplicarea se face prin turnare si nivelare cu piepteni, urmate de dezaerare cu rola cu ace. Imediat se aplica stratul de material gonflabil si se trece la expandarea acestuia.
     Acest tip de Membrana Poliuretanica Hidroizolanta Expandata EMEX se poate folosi si in domeniul constructiilor civile si industriale, pentru terase, scari exterioare, bazine, piscine, stranduri, alei, piste de biciclete, etc., avand in vedere si faptul ca pe langa puterea mare de hidroizolare, acest tip de pardosela este si total antiderapanta, lucru ce iese in evidenta si datorita aspectului zgrumturos al peliculei.


Preț: 16 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552