Grund de Amorsare Poliuretanic EMEX

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Grundul Poliuretanic pentru Amorsare Pardoseli EMEX(sau Amorsa Poliuretanica de Pardoseala) este un sistem bicomponent, de acoperire primara a suportului, pentru asigurarea bunei compatibilitati intre suprafetele cimentice, din beton sau similare, si stratul superior de vopsea poliuretanica de pardoseala.
    Sistemul, utilizat pentru suporturi din beton sau similare, inaintea intrebuintarii de vopsele sau/si pardoseli poliuretanice, este alcatuit din:
       * Rasina poliolica nesolventata, ca baza a sistemului, si aditivi specifici, si
       * Un poliizocianat alifatic, ca intaritor, ce are rolul de a initia si asigura polimerizarea sistemului. Datele tehnice si pretul sunt prezentate in pagina dedicata, iar livrarea se face in ambalaje separate.
    Nota: Folosirea intaritorului nu poate fi optionala. Nefolosirea acestuia se manifesta prin imposibilitatea uscarii peliculei. Folosirea necorespunzatoare, sau inlocuirea intaritorului recomandat, poate duce la nerealizarea parametrilor de performanta, sau chiar compromiterea lotului.
    Acest sistem de acoperire primara asigura o perfecta compatibilitate intre suprafata-suport si vopseaua poliuretanica aplicata. Are, de asemeni, si caracteristici superioare de pelicula, cum ar fi durabilitatea si rezistenta la imbatranire, buna aderenta la suport, rezistenta la variatii mari de temperatura, stabilitate in medii expuse la agenti chimici sau corozivi, rezistenta la hidrocarburi, la uzura, etc.
    Grundul Poliuretanic pentru Amorsare Pardoseli EMEX este transparent.
Caracteristici principale:
    - Aderenta excelenta;
    - Asigura impermeabilizare;
    - Astupa porii din suport;
    - Are mare duritate;
    - Durabilitate ridicata;
    - Rezistenta la actiuni mecanice;
    - Rezistenta la agenti corozivi;
    - Rezistenta la medii chimice;
    - Compatibilitate cu vopsele poliuretanice.
Domenii de Utilizare:
    Grundul Poliuretanic pentru Amorsare Pardoseli EMEX este un produs cu utilizare profesionala, destinat pregatirii suporturilor cimentice, din beton sau sapa, inaintea protejarii acestora,in general, cu vopsele poliuretanice, dar in unele cazuri si cu pardoseli poliuretanice, insa numai la recomandarea producatorului.
     Produsul se remarca prin capacitatea mare de neutralizare a suportului, determinand o buna compatibilitate intre suprafata din beton si vopseaua poliuretanica de pardoseala. Realizeaza totodata o baza stabila, amorsa poliuretanica fixand suportul in profunzime si inchizand in acelasi timp porii.
     Permite folosirea eficienta, cu rezultate excelente, la pregatirea preliminara a pardoselilor cimentice, asigurand in acelasi timp suport pentru protectia fata de factori agresivi, si capacitand proprietatile de stabilitate si rezistenta ale vopselei poliuretanice pentru pardoseli din beton.
     Grundul Poliuretanic pentru Amorsare Pardoseli EMEX este compatibil numai cu produsele realizate din rasini poliuretanice.

Preț: 32 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552