Amorsa de Perete Silicatica EMEX

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
    Amorsa de Perete Silicatica EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de silicat de potasiu si aditivi specifici, pentru pregatirea suprafetelor de baza minerala, interioare sau exterioare. Dupa uscare, produsul patrunde in profunzimea suportului, facand corp comun cu acesta si asigurand astfel o mare rezistenta a suprafetei. Este destinat pregatirii suprafetelor doar inaintea aplicarii de vopsele lavabile silicatice. Pentru indepartarea igrasiei sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX .
Caracteristici principale:
    - Aderenta foarte buna la suport;
    - Putere mare de umplere a porilor;
    - Rezistenta mare;
    - Difuzeaza in suport;
    - Hidrofobizeaza suportul;
    - Rezistenta buna la intemperii;
    - Rezistenta la medii alcaline;
    - Determina reducerea consumului de vopsea;
    - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.
Domenii de Utilizare:
    Amorsa de Perete Silicatica EMEX este folosita pentru pregatirea suprafetelor interioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile silicatice.
     Se foloseste ca strat intermediar la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli si gleturi de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante.
Nu se va aplica pe placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, lacuri, vopsele de ulei, etc.
     Este recomandata indepartarea oricarei vopsele vechi si efectuarea prealabila de teste, pentru fiecare tip de suport pe care se va aplica amorsa si ulterior vopseaua silicatica.
     Avand in vederea ca stratul final este o vopsea lavabila silicatica, pregatirea suportului inaintea aplicarii amorsei silicatice, se va face doar prin slefuire. Nu se vor folosi grunduri slefuibile acrilice, care sunt doar partial compatibile cu amorsa sau vopselele silicatice.
     Aplicarea acestui tip de amorsa, este strict limitata la:  Vopseaua Lavabila Silicatica de Interior EMEX ,  Vopseaua Lavabila Silicatica de Exterior EMEX si  Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX .


Preț: 49 RON
Regiunea: Ilfov, Romania
Contacte: +40 724509552