Tractoare Deutz-Fahr (Дойц-Фар) Agrofarm 115Tractoare Deutz-Fahr (Дойц-Фар) Agrofarm 115 (115 C.p.) (115 C.p.)

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
========================================
VANZARE IN RATE PE 4 ANI CU 2.7% ANUAL !!!
========================================

Tractorul Deutz-Fahr Agrofarm 115 reprezinta solutia perfecta pentru fermierii care vor sa faca agricultura performanta.
Tractorul este dotat cu motor Deutz cu o putere de 115 C.P.
Randamentul motoarelor Deutz este recunoscut la nivel mondial, astfel ca motorul de pe gama Agrofarm nu face exceptie. Cuplul maxim al acestui motor este atins la 1250 rpm. Motorul Agrofarm atinge cuplul maxim la 1250 rpm si il tine constant pana la 1700 rpm. Puterea maxima este atinsa la 2000 rpm. Rezervorul de combustibil de 160 de litri asigura realimentarea foarte rara.
Transmisie pentru toti !
Tractorul Deutz-Fahr Agrofarm 115 vine dotat in standard cu transmisia Deutz complet sincronizata, pentru cerinte ridicate tractorul poate fi echipat cu o transmisie powershuttle. Acestea imbina ambreiajul umed comandat printr-un inversor electro-hidraulic montat pe consola de conducere comanda printr-un simplu buton montat pe mansa pentru schimbarea gamei de viteze. Acest buton este utilizat in schimbarea celor 10 viteze fara actionarea ambreiajului de picior.
Un adevarat sistem de franare !
Toate tractoarele din gama Agrofarm au frana cu discuri in baie de ulei, atat pe axele din spate cat si pe cele din fata, actionate independent, pentru cel mai eficient sistem de franare pentru 4 roti.

Suficienta putere hidraulica pentru orice !
Tractorul Deutz-Fahr Agrofarm 115 este dotata cu o pompa hidraulica cu debit de 54 l/min, sistemul de ridicare in 3 puncte spate ridicand intre 3560 kg si 6.200 kg in functie de contragreutatea tractorului, asftel gama de utililaje atasabile poate fi marita considerabil. Cele trei linii hidraulice cu senzor de control automat al debitului asigura de asemenea in caz de accident blocarea sistemului si evitarea scurgerilor. Dotare standard cu priza de putere spate cu doua variatii de turatie 540 si 1000 rpm pentru o gama larga de utilizari. De asemenea la cerere se poate configura cu priza de putere tip Eco.
Usor de folosit, control intuitiv. Panoramica exceptionala !
La Deutz Fahr, idealul de baza este construirea unui echipament cat mai fiabil si usor de folosit astfel incat sa nu fie nevoie de instruire. Cabina Agrofarm disponibila in diferite variante de echipare are un design modern cu vedere panoramica, fiind totodata extrem de spatioasa. Coloana de directie si scaunul utilizatorului sunt reglabile dupa inaltimea si greutatea utilizatorului. Sistemul de aer conditionat nu este doar un mod de mentinere a unui climat placut in cabina dar de asemenea filtreaza si nu permit accesul poluantilor si agentilor iritanti in cabina.

https://agromotor.md/#/product/413

FPC"Aprocomteh" SRL (AGROMOTOR) este dealerul national in R.Moldova al companiei Deutz Fahr.

Va asteptam pe adresa: Ialoveni, Comuna Sociteni, Centrul Tehnic AGROMOTOR PREMIUM
www.agromotor.mdAgromotor presteaza servicii de reparatie a tehnicii agricole Multibrand:

Reparăm:

Motoare
Cutii de viteze
Punti
Electrica, diagnosticare
Sisteme hidraulice
Sisteme de alimentare cu combustibil
Reparam pompe de injectie si injectoare
Alimentarea conditionerelor
Reglarea si repararea balotierelor

Pentru informatii apelati la tel. 022-011-003
Preț: 1 €
Regiunea: Chisinau mun., Moldova
Contacte: +373 62162505