Tractor Deutz-Fahr (дойц-фар) Agrotron X 720

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
========================================
VANZARE IN RATE PE 4 ANI CU 2.7% ANUAL !!!
========================================

Tractor universal, manevrabil și rapid, capabil să se adapteze perfect la orice condiții de muncă

Agrotron X 720 folosește tot cea mai avansată tehnologie în categoria de peste 275 CP motoare: DEUTZ Common Rail, cutie de viteze APS și sistemu hidraulic cu trei circuite independente. În plus, constructia compacta cu contururi atractive face acest tractor în sinteza perfectă de design și funcționalitate. Noi nu trebuie să uităm despre demnitate, cum ar fi agilitate si, mai ales, ușurința uimitoare de utilizare, care fac Agrotron X 720 un tractor avansat.

Motoare puternice , fiabile , și tehnologic avansate

Agrotron X 720 are un motor puternic cu sase cilindri Deutz TCD 2013 L06 volum de 7146 cm3 chiulasă cu 4 supape face o umplere perfectă a cilindrului. Tractor Agrotron X 720 în " pachet tehnologic " se referă la un sistem foarte avansat : un turbocompresor și intercooler cu racire dublu lichid / ulei. În special , sistemul DCR asigură o precizie maximă a combustibilului injecție până la 1,600 bari , indiferent de starea de funcționare a motorului. Aceasta implică o reducere semnificativă a nivelului de zgomot, vibrații minimizate și coerența a consumului de combustibil.

Fiabilitate și eficiență inalta

Tractor Agrotron X 720 este echipat cu transmisie 7300 serie ZF Transmission , care oferă o cutie de viteze cu sase trepte sincronizate și patru rapoarte de transmisie în Powershift , precum și inversor hidraulic part-time , care permite tractorului să se miște cu o viteză de 450 m / h la 50 km / h ( viteza este redusă cu ajutorul unui sistem electronic la 40 km / h în conformitate cu legislația în vigoare ). Ambreiaj multi-disc într-o baie de ulei pentru a asigura functionalitate maximă și durată lungă de viață, inclusiv în cele mai dificile condiții. Agrotron X 720 este echipat cu un transformator hidraulic de cuplu, care vă permite să depășească treptat inerția mecanică a arborelui motorului pentru un început moale al mișcării, inclusiv în timpul accelerării mai bruște, indiferent de caracteristicile solului și încărcatura.

PTO extrem de eficient

În comparatie față de cele două moduri standard (540 și 1000 rot / min), tractorul PTO Agrotron X 720 este echipat 540ECO, care este excelent pentru a lucra cu echipamente speciale, păstrând motorul la doar1630 rot / min, astfel optimizarea consumul reducind nivelul de zgomot minim. Cu programul AUTO poate porni și opri priza de putere la situația (în sus sau în jos) echipamentul conectat cu atașamentul trei puncte spate.


Trei sisteme independente pentru performanță maximă

Sistemul hidraulic al tractorului Agrotron X 720 este alimentat de trei sisteme diferite: prima prevede lubrifiere de transmitere și funcționarea diferitelor elemente, printre care includ Powershift, controlul inversor hidraulic, inclusiv PTO. Al doilea, sistemul complet independent care controlează direcția hidrostatica și, în cele din urmă, al treilea sistem constă dintr-un circuit hidraulic cu un "centru închis" și pompa Load Sensing cu o capacitate de 160 l / min pentru controlul troliului și distribuitorilor. Capacitate maximă de ridicare în conformitate cu conexiune rapidă de 10.500 kg - una dintre cele mai mari din această categorie . În timpul mersului rapid pe drum cu echipament foarte grea poate fi o vibrație considerabila care poate provoca disconfort și afecta siguranța șoferului . Pentru a preveni acest lucru,tractorul a fost echipat cu un dispozitiv EHR pentru a minimiza vibrațiile( antidumping ) .
Zgomot minim - tăcere productiva

Agrotron X 720 este echipat cu un modul excelent de cabină,
Sistemul de iluminat oferă o ocazie excelentă de a lucra chiar pe timp de noapte. Douăsprezece faruri aprinde o arie vastă ( 500 m2 în jurul tractorului ) , în timp ce patru lumini xenon ( două în față și două in spate) ce sporesc vizibilitatea in cimp pe timp de noapte.

https://agromotor.md/#/product/457

FPC"Aprocomteh" SRL (AGROMOTOR) este dealerul national in R.Moldova al companiei Deutz Fahr.


Va asteptam pe adresa: Ialoveni, Comuna Sociteni, Hincesti 35, Centrul Tehnic AGROMOTOR PREMIUM
www.agromotor.mdAgromotor presteaza servicii de reparatie a tehnicii agricole Multibrand:

Reparăm:

Motoare
Cutii de viteze
Punti
Electrica, diagnosticare
Sisteme hidraulice
Sisteme de alimentare cu combustibil
Reparam pompe de injectie si injectoare
Alimentarea conditionerelor
Reglarea si repararea balotierelor

Stare

Nou

Tip

Tractor
Preț: 1 €
Regiunea: Chisinau mun., Moldova
Contacte: +373 62162505