Poliuretanica Bicomponente resina pentru matrițe Cauciuc 10kg Kunstpur

  • Vînd
  • Imi place
  • reclamațiе
Kunstpur 45A

Acest cauciuc este defapt un poliuretan flexibil utilizat pentru realizarea modelelor cu detalii relativ complexe. Este recomandat pentru turnarea de ipsos si ciment. Cauciucul siliconic Kunstpur 45A poate fi folosit si la realizarea obiectelor flexibile.

Cele doua componente, baza si catalizator, se omogenizeaza separat si apoi se amesteca in proportii 1:1, dupa care se toarna peste modelul ce urmeaza a fi reprodus. Vulcanizarea se realizeaza la temperatura ambientala (20 -23° C) in aprox. 24 ore.

Cu ajutorul cauciucului siliconic Kunstpur 45A puteti reproduce obiecte din rasini sintetice, rasini epoxidice , spume poliuretanice, creta, metal, sticla, ceramica, carton, pasta de lemn, ghips, cauciucuri sintetice si naturale, si alte materiale.

Poliuretanul Kunstpur 45A mai tare (cu Shore A mai mare de 45) se utilizeaza pentru modele mari, voluminoase si modele mai putin complicate, in timp ce poliuretanul mai moale (cu Shore A sub 80) este folosit pentru a reproduce obiecte cu degajări și multe detalii complexe
Preț: 108 €
Regiunea: Alba, Romania
Contacte: +40 729112930